De basis voor onze samenwerking
Arbeidsvoorwaarden

Over de arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn de basis voor onze samenwerking en daarmee net zo belangrijk als een toffe baan.. dat begrijpen wij. Naast primaire arbeidsvoorwaarden zoals salaris, bieden wij ook secundaire arbeidsvoorwaarden om het werkende leven net iets leuker en makkelijker te maken. Lees er hier meer over.
Afbeelding van Moniek

Moniek

Cluster Director of Human Resources bij TVHG

Onze brands

Group 24

Salaris

Bij TVHG vinden wij het belangrijk dat je goed en eerlijk wordt beloond in de functie die je uitvoert. Jouw loon wordt bepaald op basis van jouw functie en ervaring, waarbij wij altijd de Horeca CAO in acht nemen en de referentie functies uit de CAO als leidraad aanhouden.
Foto 16
280709060_124249306934398_8818685032623718542_n

Reiskosten en gratis parkeren

Het dagelijkse woon-werk verkeer is noodzakelijk om onze gasten een onvergetelijk verblijf te geven in ons hotel. Financieel begrijpen wij dat dit een kostenpost is die gauw kan oplopen. Om deze last op de schouders te verkleinen ontvangen alle medewerkers vanaf 10 kilometer een dagelijkse reiskosten vergoeding die kan oplopen tot 352 euro netto per maand.

Verlof

Iedereen heeft bij een fulltime dienstverband recht op 25 vakantiedagen. Opname van deze dagen doe jij in overleg met jouw leidinggevende. Het is belangrijk dat jij elk jaar jouw opgebouwde dagen opneemt, zodat je voldoende rust krijgt. Welverdiend na al het harde werk.
Foto 16
280709060_124249306934398_8818685032623718542_n

Wij vieren succes

Naast hard werken is het creëren van een positieve cultuur met veel teamwork en fun belangrijk in onze organisatie om successen te behalen. Zo hebben wij een jaarlijks kerstfeest, vieren we promoties van collega’s, hebben we team uitjes, pakken we uit op jouw verjaardag en sta je minstens 2x per jaar in het zonnetje bij onze ‘appreciation week’.
stephanie
Er wordt meegekeken naar je ontwikkeling, er is ruimte om door te groeien of een andere functie te gaan doen, wellicht niet in hetzelfde hotel maar dan eventueel in een van de andere hotels en er wordt echt gekeken naar werk/privé balans.
Stephanie
Foto 6

Pensioen

TVHG is aangesloten bij Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C) waar je maandelijks jouw ouderdomspensioen opbouwt. Dit is een deel van het inkomen waarvan jij na jouw pensioen moet leven en dat vinden wij belangrijk!

Korting op hotelverblijven

Als medewerker van TVHG bij onze hotels werk je voor een van de grote hotelbrand ter wereld; IHG of Hilton. Jij krijgt wereldwijd bij meer dan 6000 IHG of Hilton hotels korting op je hotelverblijf en F&B. Niet alleen jij kan hier gebruik van maken, ook jouw familie en vrienden kunnen meegenieten van speciale aanbiedingen.
image00005 - Copy
Foto 6

Groei en ontwikkeling

Binnen TVHG staat ‘Growth’ centraal. Wij bieden allerlei trainingen aan zowel klassikaal als online. Op deze manier blijf je jezelf ontwikkelen in jouw rol en als persoon. Zo staan jouw eerste weken in het teken van onze welkom week en functie specifieke trainingen, zodat jij alle tools bezit om successen te behalen.

Financiele boost

Gasten reviews zijn de kroon op jouw werk; wij zetten hun waardering om in een maandelijkse bonus van 10 euro netto per positieve review. Of… Ben jij een echt nachtdier? Bij ons wordt werken in de nacht beloond met een 50% toeslag!
The vincent hotel group

Succesverhalen van onze collega's

stephanie

Succesverhaal Stephanie

Er wordt meegekeken naar je ontwikkeling, er is ruimte om door te groeien of een andere functie te gaan doen, wellicht niet in hetzelfde hotel maar dan eventueel in een van de andere hotels en er wordt echt gekeken naar werk/privé balans.
20221117_162306

Succesverhaal Monika

Bij ons is iedereen gelijk. Waar je ook vandaan komt of wat je geloof is. We gaan hier met respect met elkaar om en laten iedereen in zijn of haar waarde.

Sta jij te popelen om bij ons aan de slag te gaan?

Wij hebben door heel Nederland vacatures! Van Front Office medewerker tot F&B manager. Wij leren jou de kneepjes van het vak. Bekijk de vacatures en stuur ons jouw motivatie voor een toekomstige baan.
nl_NLNL