Wie is The Vincent Hotel Group
Ontdek de passie achter onze hotels
Over de Vincent Hotel Group

Wij zijn The Vincent Hotel Group

Wij zijn The Vincent Hotel Group (TVHG). Een hotelgroep die bestaat uit 11 hotels van grote hotelketens als IHG en Hilton. De hotels worden geëxploiteerd op basis van franchiseovereenkomsten met drie wereldwijd erkende hotelmerken, namelijk Holiday Inn, Holiday Inn Express en Hampton by Hilton. De 11 hotels liggen verspreid over het land, met zeven hotels in Amsterdam en 4 hotels in belangrijke regionale centra in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem.

Wat ons drijft

TVHG heeft ongeveer 250 medewerkers in dienst. Binnen TVHG is ons motto ‘’We create the experience behind our brands.’’ Dit houd in dat wij gezamenlijk met onze teams onvergetelijke ervaringen willen creëren voor gasten en collega’s. Dit doen wij door oprechte aandacht te hebben en onze kernwaarden na te streven:
Waarde T
Teamwork
We behandelen elkaar met respect, delen gemeenschappelijke doelen en waarderen verschillende standpunten, we bereiken onze hoogtepunten als een team.
Waarde V
Vibrant
We zijn energiek en zijn vol positiviteit aan het werk. Een hands-on mentaliteit gaat gepaard met oog voor verandering en verbetering.
Waarde H
Honest
We hebben een transparant en open werkmilieu, waar vertrouwen de sleutel van is.
Waarde G
Growth
Wij richten ons op het behalen van resultaten, het maken van veranderingen en het streven naar hoger.