Succesverhaal Monika

Succesverhaal Monika

Hoi mijn naam is Monika en ik ben nu ruim drie jaar in dienst van TVHG. Ik ben werkzaam bij Hampton by Hilton Amsterdam Airport.

In 2017 heb ik voor het eerst kennis mogen maken met dit hotel toen ik daar ben gaan werken in de housekeeping. In 2019 vroeg de GM van het hotel of ik voor TVHG wilde komen werken op de afdeling F&B als ontbijt medewerkster. Het heeft me 5 weken gekost om een beslissing te nemen omdat ik het erg naar mijn zin had bij housekeeping. Uiteindelijk heb ik ja gezegd en heb daar op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad!

Ik ben begonnen als ontbijt medewerkster en na ongeveer een jaar ben ik overgestapt naar Bar& Restaurant. Toen sloeg de coronapandemie toe en in die periode heb ik echt alles gedaan. Van kamers schoonmaken, spoelen, ontbijt pakketjes maken tot nachtdiensten draaien. In die periode liep mijn contract af en kreeg te horen dat ik niet kon blijven. Dat vond ik verschrikkelijk, ik had het daar zo enorm naar mijn zin. Een week voordat mijn contract afliep kreeg ik te horen dat ik toch mocht blijven maar dan in de functie AD. Begin dit jaar ben ik teruggegaan naar F&B en ben nu verantwoordelijk voor het diner en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben natuurlijk ontzettend blij met deze kans en het vertrouwen wat ze in me hebben. En het is ontzettend leuk om te doen.

Ik ben er trots op dat ik voor TVHG mag werken. De doelen die ze nastreven en waar TVHG voor staat daar kan ik mij heel goed in vinden. En dat zorgt ervoor dat ik me voor de 100% inzet en trots ben dat ik daaraan bij mag dragen.

Bij ons is iedereen gelijk. Waar je ook vandaan komt of wat je geloof is. We gaan hier met respect met elkaar om en laten iedereen in zijn of haar waarde. Als nieuwkomer hoor je er ook meteen bij ons team. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat je je snel thuis voelt bij ons. Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, die kans geven ze je ook.

Mijn grootste behaald succes is dat ik de kans heb gekregen om mijn Sociale Hygiëne te mogen halen. Daardoor voel ik mij zelfverzekerder op de werkvloer omdat je o.a algemene horeca en drank regels leert, maar ook goed leert om te gaan met ‘lastige’ gasten, wat ervoor zorgt dat de situatie niet verder uit de hand loopt.

Mijn doel is om mij voor de 100% in te blijven zetten voor TVHG en voor onze gasten, voor nu en in de toekomst. Dat zal mij geen moeite kosten want ik doe het met ontzettend veel liefde en plezier. Twee jaar geleden heb ik cursus Engels gedaan en momenteel doe ik een cursus Duits om de gasten in hun eigen taal aan te kunnen spreken. Mijn doel is meer talen te leren ook omdat het ontzettend leuk is om te doen.

Mijn droom is dat ik me verder kan ontwikkelen in de keuken zodat ik het aandurf om een buffet te verzorgen voor groepen. Dat ik genoeg zelfvertrouwen heb om dat te doen.

 

Deel dit succesverhaal

20221117_162306

Bij ons is iedereen gelijk. Waar je ook vandaan komt of wat je geloof is. We gaan hier met respect met elkaar om en laten iedereen in zijn of haar waarde.

Monika
nl_NLNL