Wil jij werken in een open organisatie waar het team vooropstaat? Ben je opzoek naar een dynamische omgeving waar je veel kunt leren en kunt groeien en ben je hiernaast vanuit nature ook nog gastvrij? Dan ben je bij ons op het goede adres!
Als Chef de partie weet je hoe belangrijk jouw uitstraling is. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in de keuken soepel verlopen. Jij bent degene die de wijzigingen aan de menukaart maakt en met nieuwe recepten komt. Tijdens je shift zie je er op toe dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, HACCP en werk- en prestatiemethodes correct uitgevoerd worden.
Een overzicht van je werkzaamheden:
- Je zorgt voor het coördineren van een efficiënt bereidingsproces;
- Je besteld voorraden bij leveranciers;
- Je maakt binnen richtlijnen afspraken met leveranciers over prijzen en levercondities;
- Het variabele menu bespreken met de F&B Manager;
- Zorgdragen voor naleving van hygiënevoorschriften en veiligheidsreglementen;
- De uitvoering van het personeelsbeleid voor een keuken van 8-10 medewerkers;
- Het waarborgen en zorgdragen voor een prettige werksfeer;
- Beoordelingen en functioneren van medewerkers;
Binnen The Vincent Hotel Group (TVHG) is ons motto ‘’We create the experience behind our brands.’’ Dit houd in dat wij gezamenlijk met onze teams onvergetelijke ervaringen willen creëren voor gasten en collega’s. Wij hebben totaal 11 hotels verspreid in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt! De hotels hebben allemaal bekende hotelmerken; Holiday Inn, Holiday Inn Express en Hampton by Hilton.