Holiday Inn / Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

HIEX Arena
Holiday Inn / Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Over Holiday Inn / Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Het Holiday Inn Amsterdam Arena Towers en het Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers zijn twee hotels onder een dak. Een uniek hotel met twee IHG brands gecombineerd in een gebouw: 4* Holiday Inn & 3* Holiday Express. Samen hebben de hotels 443 kamers, ideaal gesitueerd in Amsterdam Zuid-Oost, op loopafstand van de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en AFAS Live. Het hotel ligt tevens midden in het zakelijke district waar Amsterdam Zuid-Oost oorspronkelijk bekend om is. Dit zorgt voor een uitdagende mix van business en leisure gasten.

Het Holiday Inn is een van de meest toonaangevende hotelmerken over de wereld. Bij hotels van het Holiday Inn is er plek om te relaxen en te socializen, of je nu op reis bent met familie of op zakenreis. Holiday Inn streeft ernaar om jouw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is waar we het voor doen, iedere dag!Het Holiday Inn heeft 120 kamers, een viersterrenservice: intercontinentaal ontbijt, dinerbar enzovoort en het hotel biedt voor 1000 m² aan conferentie en vergaderruimte. Het Holiday Inn Express heeft 323 kamers en biedt een driesterrenservice met een inbegrepen continentaal ontbijt. Hiernaast is er The Open Lobby, een uniek all day dining concept. De volledig open ruimte kan door iedereen naar eigen wens worden gebruikt. In The Open Lobby kun je de hele dag door eten en drinken zonder rekening te houden met de tijd. In het To Go Café staat de vers gebrouwen Starbucks koffie altijd voor je klaar.

De hotels zijn goed te bereiken; het ligt namelijk met 650 meter op loopafstand van het trein- en metrostation Bijlmer Arena. Met de Amsterdam Arena, AFAS Live, de Ziggo Dome en het Arena Park in de buurt, kent het hotel een divers aanbod aan gasten. Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers deelt het dak met Holiday Inn Amsterdam Express – Arena Towers. Dit zorgt ervoor dat jij verbonden bent met twee top hotels in het Arenagebied!

Holiday Inn en Holiday Inn Express maken onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG 5500 hotels in bijna 100 landen! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen biedt je genoeg kansen en uitdagingen!

Vacatures bij Holiday Inn / Holiday Inn Express Amsterdam Arena Towers

Front Office bij TVHG

Medewerker Algemene Dienst Amsterdam Arena Towers

amsterdam
Holiday Inn Express Arena Towers
Vacature TVHG

Medewerker Technische Dienst

amsterdam
Holiday Inn Express Arena Towers
38
image00005 - Copy

Maintenance Manager

amsterdam
Holiday Inn Express Arena Towers
38
nl_NLNL