ESG Program
Goed doen voor mens, maatschappij en mileu staan hoog in het vaandel bij The Vincent Hotel Group. Zo zijn al onze hotels Green key gecertificeerd. Green Key staat voor de belofte van onze hotels aan de gasten die door te kiezen voor een verblijf bij ons, een verschil helpen maken op het milieu- en duurzaamheid.
image00054 - Copy

ESG, deze afkorting staat voor Environmental, Social & Governance, in het Nederlands milieu-, sociale en bestuurscriteria voor de activiteiten van een bedrijf die impact hebben voor onze samenleving en het milieu. Jaarlijks stelt TVHG nieuwe doelen om de impact op de samenleving te vergroten en de voetafdruk op het mileu te verminderen.Milieu doelstellingen zijn onder andere: - Het elimineren van single use plastic verpakkingen - Het behalen van een Green Key certificering voor onze hotels - Voedsel verspilling minimaliseren - Onze menu samenstelling aanpassen op gezondheid en duurzaamheid.Onze sociale doelstellingen omvatten onder andere - Medewerkers tevredenheid - Betrokkenheid bij onze nabije gemeenschap - Kansen bieden aan groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Green Key certificering

Green Key bevordert duurzaamheid in onze gastvrijheidssector en vermindert onze impact op het milieu, denk hierbij onder andere aan het verminderen van gebruik van plastic. Bedrijven met een Green Key keurmerk voldoen aan strenge normen binnen 12 duurzaamheidsthema's en doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Green Key kent 3 niveaus: Brons, Zilver en Goud. Al onze hotels zijn in bezit van ten minste een Zilver certificaat.
greenkeycut2-800x800-600x600

Sociale kalender

Jaarlijks publiceert TVHG een sociale kalender met daarop alle activiteiten voor onze medewerkers, lokale gemeenschap, de horeca talenten van de toekomst en groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo organiseren wij twee keer per jaar een waarderingsweek voor onze medewerkers, maken wij stranden en straten schoon tijdens de 'World cleanup day' en koken wij voor daklozen. Daarnaast zetten wij 100% in op de ontwikkeling van onze medewerkers met de TVHG academy.
Photo 14
en_USEN